Педагогічна виставка «Сучасна освіта Житомирщини-2018»

Управління освіти і науки та інформаційно-методичний центр пропагує кращі здобутки та інноваційні пошуки освітян Новограда-Волинського не лише в межах міста, а й на теренах області і всієї країни. Ми пишаємося, що творчі доробки педагогів міста отримали гідну оцінку, адже за результатами ХХІ обласної виставки «Сучасна освіта Житомирщини - 2018» 41 педагог міста нагороджений дипломами КЗ «ЖОІППО» ЖОР!

6 березня 2018 року на урочисте підбиття підсумків обласної педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщини-2018» в Житомирський обласний інститут післядипломної освіти завітала і делегація освітян міста Новограда-Волинського.

Учасників зібрання привітав Смагін І.І., ректор інституту, який наголосив, що виставка є важливим методичним заходом, своєрідним підсумком методичної роботи педагогів області. В урочистій залі відбулося нагородження переможців. Далі захід продовжився інноваційною формою коворкінгу: у широкому сенсі - це модель організації роботи людей з різним типом зайнятості в єдиному робочому просторі. Учасники залишаються незалежними і вільними, мають можливість спілкуватися, обмінюватися ідеями та допомагати один одному. Серед педагогів панувала робоча, творча, дружня атмосфера.

Тож бажаємо колегам-освітянам нових звершень, віри в себе та свої сили!

Наталія МАРЧЕНКО,
методист інформаційно-методичного центру


Кiлькiсть переглядiв: 441

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.