Оголошено результати конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру

Завершено конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоград-Волинської міської ради. Конкурс складався з кваліфікаційного іспиту на знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами та основ спеціальної педагогіки, а також співбесіди щодо оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей конкурсантів посадовим обов’язкам.

/Files/images/39012094_909695282553090_8348651640072437760_n.jpg Голова конкурсної комісії - начальник управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради Т.В. Ващук 10 серпня оголосила висновок конкурсної комісії, зокрема, будуть призначені, відповідно до вимог законодавства про працю, на посади педагогічних працівників - Монжиєвська Олена Василівна (підсумковий рейтинг 13,8) - вчителя-дефектолога, Левкович Інна Борисівна (підсумковий рейтинг 14,8) і Ридецька Вікторія Михайлівна (підсумковий рейтинг 12,2) - вчителя-логопеда, Гусєв Володимир Віталійович (підсумковий рейтинг 12) – вчителя лікувальної фізкультури, Гонік Світлана Юріївна (підсумковий рейтинг 14,8) – практичного психолога.

Конкурс відбувся з дотриманням принципів законності, прозорості та відповідності методів оцінювання. Наступний крок - навчання фахівців інклюзивно-ресурсного центру використанню сучасних (міжнародного рівня) методик (обробка та інтерпретація результатів для надання висновків, аналізу результатів тестування) для проведення комплексної оцінки розвитку дітей з особливими освітніми потребами. Наразі законодавчо схвалено вживання терміну «діти з особливими освітніми потребами». Його використовують щодо дітей до 18 років, які потребують додаткової навчальної, медичної і соціальної підтримки з метою покращення здоров’я, розвитку, навчання, загальної якості життя та соціалізації, тобто включення в громади своїх однолітків та інших дітей. До цієї категорії належать і діти з постійною або тимчасовою інвалідністю.

Наталія Борис, директор інклюзивно-ресурсного центру
Кiлькiсть переглядiв: 654

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.