ЗОЛОТА МОЛОДЬ НОВОГРАДА-ВОЛИНСЬКОГО

27 червня у Новоград-Волинській міській раді відбулися традиційні урочистості з нагоди відзначення випускників шкіл міста, які за високі досягнення у навчанні нагороджені золотими та срібними медалями. Всього у школах міста – 20 медалістів, у тому числі 17 випускників нагороджено золотими медалями, 3 – срібними. Серед цьогорічних випускників – переможці різноманітних змагань і конкурсів, всеукраїнських та обласних етапів учнівських предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, стипендіати міського голови.

На зустріч із міським головою Віктором Весельським випускники завітали разом із своїми батьками, вчителями та директорами шкіл.

Вітаючи медалістів, міський голова підкреслив, що якісні знання молоді сьогодні, як ніколи, потрібні рідному місту й Україні. Очільник міста побажав випускникам правильно обрати життєвий шлях, свою професію, відповідно до покликання та здібностей. Також було відзначено професійну діяльність педагогів, завдяки чиїй праці зростає нова зміна майбутніх фахівців різних сфер життя.

Зі словами вітання до медалістів звернулася Оксана Василівна Гвозденко, заступник міського голови, яка побажала випускникам виваженості, завзятості, впевненості у виборі майбутньої професії та висловила надію на те, що випускники не забудуть рідне місто і обов’язково повернуться до нього, отримавши вищу освіту та професійний досвід.

З вітальним словом виступила Тетяна Володимирівна Ващук, начальник управління освіти і науки, яка висловила теплі побажання медалістам та слова вдячності педагогам і батькам. Тетяна Володимирівна оголосила, що за результатами ЗНО двоє медалістів Новограда-Волинського отримали найвищий результат – 200 балів!

З батьківським словом напуття виступила родина Макарчуків. Батьки сердечно зичили щасливої долі всім дітям.

З нагоди свята медалісти подарували присутнім свої щирі вітання. На згадку про зустріч звягельські медалісти отримали вітальні листи. Завершилися урочистості спільним фотографуванням.

Наталія МАРЧЕНКО,

методист інформаційно-методичного центру

Галерея "Золота молодь м.Новограда-Волинського 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 730

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.