Робоча зустріч начальника уон Ващук Т.В. із фахівцями МОН та участь заступника начальника уон Табакової А.О. у Всеукраїнській науково-практичній конференції

12 жовтня 2017 року начальник управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради Ващук Т.В. брала участь в робочій зустрічі у Міністерстві освіти і науки України з фахівцями-розробниками нового Закону України «Про освіту», що набув чинності 28 вересня 2017 року.

В ході зустрічі було отримано ряд коментарів щодо окремих статей Закону України «Про освіту». Наразі Міністерство освіти і науки України готує лист-роз'яснення про механізм впровадження вищезазначеного закону.

Зокрема, після набуття чинності Закону України «Про освіту» відмінено атестацію закладів освіти та Положення про загальноосвітній навчальний заклад.

Будуть також вноситись зміни до назв закладів освіти та приводитись у відповідність до закону типи навчальних закладів.

Отож у найближчі роки управління освіти і науки та навчальні заклади міста повинні здійснити значну підготовчу, організаційну та роз’яснювальну роботу щодо реформування освітньої галузі міста.

Того ж дня заступник начальника управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради Табакова А.О. брала участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Професійна підготовка педагогів в умовах євроінтеграції: проблеми та перспективи», яка відбулась на базі Київського університету імені Бориса Грінченка за участю провідних вітчизняних учених.

В ході конференції розглядались важливі питання сьогодення нової стратегії психолого-педагогічної підготовки фахівців в умовах євроінтеграції, аксіологічного концепту підготовки сучасного педагога тощо.

В цілому поїздка досить була змістовною та корисною для керівництва в роботі.

Начальник управління освіти і науки Т.В. Ващук

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.